Het proces van een goede website?

Wij verzamelen de nodige data.

Al onze websites zijn uitgerust met een Google Analytics koppeling waarmee u kan zien hoe uw site presteert. Zo kan u steeds het aantal bezoekers zien en campagnes goed meten.

Onze websites.

Onze op maat gemaakte bedrijfswebsites voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ze zijn eenvoudig in beheer via een professionele login-module en hebben een moderne lay-out. Daarnaast bezorgen we uw al de gewenste domeinnamen. Ook verhogen we uw online visibiliteit met uw fotoalbums, bedrijfsvideo’s en links naar al uw sociale media.

We zorgen ervoor dat onze websites makkelijk updates en uiteraard back-ups uitvoeren. Zo bent u er zeker van dat u nooit uw waardevolle informatie verliest. Daarnaast zijn onze sites compatibel met elk apparaat, zowel mobiel als op een tablet. We integreren ook e-mailformulieren en aangepaste e-mailaccounts.

Doel van onze websites.

U zal worden gevonden in zoekmachines zoals Google & Bing en u zal eveneens uw bestaande klanten beter kunnen informeren. Het is belangrijk dat u klanten snel al uw gegevens kunnen terugvinden. Eveneens kan u bijvoorbeeld uw klanten doorverwijzen naar de website en zo uw vorige projecten of producten in een fotoalbum/shop weergeven.

Het beheer van een website moet voor ons en onze klanten makkelijk en eenvoudig zijn. Daarom zal u ook steeds een login kunnen ontvangen om uw website te bewerken. Uw maandelijkse promotie kan zo steeds veranderen zonder dat wij hier moeten aan werken.  Om geen potentiële klanten te verliezen, adviseren wij u een bedrijfswebsite aan te maken. Een investering die zich in de kortste keren terugverdient!

Een kort overzicht:

Overtuigd?

Over ons

Meer te weten komen over Promoot Uw Bedrijf?

Grafisch

Ook grafisch staan we u graag bij met uw logo / huisstijl.

Adverteren

We staan u graag bij om campagnes op te zetten.

Opleiding

We leggen u graag van a-z uit hoe zelf uw bedrijf te promoten.