Ons stukje geschiedenis.

A

ls jonge ondernemer ben ik, Joeri Pauwels, al sinds 2012 actief in de marketingsector.

Alles begon met Facebookcommunity’s tijdens mijn studententijd. Deze groeiden al snel uit tot de grootste pagina’s binnen België met 10.000 – 80.000 likes per pagina. In totaal werd mijn pagina-portefeuille groter dan 2.500.000 likes samen! Zo stampte ik het bedrijf Promoot Uw Bedrijf uit de grond. Ik bouwde hierbij een expertise op voor de communicatie met fans op sociale media. Het uur, het weer, de inhoud, de foto, … alles is bepalend voor het gratis én betalend bereik van uw campagne.

Recent beheerde ik de volledige sociale media campagne van de Paasfoor te Kortrijk. Hierbij werkte ik de campagne uit van A-Z waarbij we content en strategie volledig zelf creëren alsook de interactie met de volgers beheren. Met deze campagnes bereiken we jaarlijks gemiddeld +350.000 mensen binnen Kortrijk én omstreken.

Daarnaast beheren we ook nog heel wat websites voor KMO’s zoals zelfstandigen, vrije beroepen, evenementen, politicussen, … Voor hen werken we een strategie uit waarbij we denken aan de huisstijl, website, sociale media, drukwerk, … Aanwezigheid is zéér belangrijk.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek over uw marketing aanpak.

Enige tijd geleden was het onmogelijk om de naam of URL van de Facebookpagina van bedrijven te wijzigen. Wij hebben toen een zeer succesvol project op poten gezet om dit probleem tegen te gaan. Ondertussen heeft Facebook dit probleem opgepikt en ervoor gezorgd dat u dit zelf kan aanpassen in de meeste gevallen. Toch een naam die je niet kan wijzigen of moeilijke Facebook case? Dan helpen we u graag verder via onze specifieke site www.facebookexpert.be

Maak van potentiële klanten:

échte klanten.

Zorg dat potentiële klanten zien waar je mee bezig bent, wat je dagdagelijks doet en waar je in uitblinkt.

Je bent een ondernemende student en werkt graag?

Loop stage bij ons! Op regelmatige tijden bieden wij stageplaatsen aan voor geboeide stagairs die verder willen in de marketing. Wij zorgen voor een eerste relevante werkervaring en begeleiden dit waar nodig. Enige zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en werkzin zijn onze vereisten. Neem contact op met ons voor een gesprek.