Recensie pagina

Welkom op onze recensie pagina! Schrijf gerust ook een bericht over uw ervaringen met Promoot uw bedrijf.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Patsy Patsy schreef op 5 april 2016:
URL aanpassing van onze facebook pagina. In een mum van tijd de klus geklaard! Zeer vlotte en duidelijke communicatie! Factuur ontvangen, betaling uitgevoerd en na een tijdje url aangepast. Top service. Een echte aanrader!!!
Nicolas De Smet Nicolas De Smet schreef op 5 juli 2015:
Wat een service! De naam van de Facebook pagina van mijn bedrijf moest gewijzigd worden. Ik had gedacht dat dit even zou duren, maar neen. Slechts enkele uren later was deze al gewijzigd. Correcte en snelle werking! Top service, bedankt Joeri!
Rik Rik schreef op 14 april 2015:
Jij mag jezelf nu eens echt webmaster noemen! Deze site is echt prachtig gemaakt. Mooie kleurenspeling, leuk gekozen foto's en alles werkt perfect. Respect voor echte webdesigners zoals u die er uren tijd in steken. Je hoort nog van me.
Yikilmaz Yikilmaz schreef op 15 maart 2015:
Alles is netjes en goed verlopen. Ik ben helemaal tevreden! En heel belangrijk, hij gaat vertrouwd met je gegevens om.
Kathy Kathy schreef op 10 maart 2015:
We zijn erg tevreden over de website. Goede opmaak naar onze smaak en wensen alsook perfecte begeleiding. Zeker een aanrader! Correcte afhandeling en afspraken nagekomen.
Karin Meijer Karin Meijer schreef op 9 maart 2015:
Dit bedrijf is voor ieder die problemen heeft met Facebook of wat dan ook, ze bieden een geweldige en snelle service, ik kan het iedereen aanbevelen, (TOP). Wacht daarom niet te lang, dit bedrijf kan het snel en op een correcte wijze oplossen voor U.
Patrick Gillard Patrick Gillard schreef op 9 maart 2015:
Hiermee wil ik openlijk promootuwbedrijf.be bedanken voor de schitterende service die ze al geleverd hebben. Je vraagt en ze 'draaien' het. Keep ongoing and growing! Patrick
Naam Naam schreef op 9 maart 2015:
Zeer tevreden over de snelle en persoonlijke service van Promoot Uw Bedrijf. In korte tijd onze Facebook en Twitter link gewijzigd naar onze wensen. Een aanrader voor eventuele wijzigingen van uw gewenste links naar uw bedrijfspagina's!

Back to Top